ο συγκλονιστικό “ευχαριστώ” άνεργου καρκινοπαθούς στους γιατρούς στο Ρίο

ο συγκλονιστικό “ευχαριστώ” άνεργου καρκινοπαθούς στους γιατρούς στο Ρίο

Mε δημόσια χειρόγραφη επσιτολή ένας ασθενής μεταφέρει τα ευχαριστήρια του στους γιατρούς του Νοσοκομείου του Ρίου που τον βοήθησαν με το πρόβλημα υγείας του σε μία δύσκολη φάση της ζωής του καθώς ήταν άνεργος και έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα.
Μάλιστα πρόκειται για ένα χειρόγραφο σημείωμά του, το οποίο συνέταξε λίγο αφότου υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και αφού λίγο καιρό πριν είχε χειρουργηθεί στον πνεύμονα.

Τα λόγια του για το δικαίωμα να ζήσουν ακόμα και όσοι δεν έχουν λεφτά και η περιγραφή για το πώς έγινε στην περίπτωση του αυτό συνοδεία ενός δημόσιου ευχαριστώ προς τους γιατρούς του Νοσοκομείου στο Ρίο συγκλονίζουν.Καταρρίπτεται ο μύθος όποιος δεν έχει χρήματα πεθαίνει. Ήμουν άνεργος και ξαφνικά βρέθηκα με καρκίνο του πνεύμονα.

Μπήκα στο νοσοκομείο, το στολίδι της περιοχής μας (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου). Εκεί αυτό που συνάντησα δεν περιγράφεται με λόγια. Ευχαριστώ τους πνευμονολόγους κ. Τσιαμήτα Μαρία και την ομάδα της κ. Βουλγαρίδη και κ. Σαμψώνα, καθώς όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη συμπεριφορά τους. Επίσης τον ογκολόγο κ. Καλόφωνο και ακτινοθεραπευτή κ. Καρδαμάκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στον Χειρούργο Δουγένη Δημήτρη και την ομάδα του. Αυτά τα λίγα για να σταματήσει η λάσπη για το νοσοκομείο μας και τους γιατρούς μας και νοσηλευτές, καθώς και την αναισθησιολόγο Τάγαρη Πένυ.

Αλεξανδρόπουλος Γιώργος!»

Πηγή